Gethin
Gethin


 
IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 On my road.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jane

avatar

Aantal berichten : 8
Registratiedatum : 03-12-10

Character profile
Leeftijd: Mens |17| Vampier |70|
Man/Vrouw: Vrouw
Weerwolf/(Half)Vampier: Vampier

BerichtOnderwerp: On my road.   ma dec 06, 2010 9:18 pm

Een bleke, witte huid, lichte sproeten, rood achtige stralende haren en twee bloedrode ogen. Een jong meisje liep door de donkere bossen. Het was stil, en haar voetstappen waren het enige geluid wat je leek te horen. Ze had z´n dorst, maar weerhield haarzelf ervan om te gaan jagen. Ze weerhield haarzelf ervan om haar lange, dodelijke tanden in iemands net te zetten. De kledingstijl van Jane was gewoonweg perfect, alles paste op elkaar en liet haar écht uit deze tijd komen. Hoe ze aan haar kleding kwam was natuurlijk niet eerlijk, ze werkte tenslotte niet. Ze moest er niet aan denken, de hele tijd voedsel om je heen. Gelukkig was ze nu hier, waar ze haar zelf kon zijn. Gething, zo heette deze plaats. Zouden er meer vampiers zijn? Of anders wel weerwolven..? Niet dat die haar veel uitmaakte, ze had niets te vrezen. Rustig haalde ze met haar hand een lok uit d’r gezicht en streep een maal over haar hals heen. Een wond, verstopt onder haar korte maar toch redelijk volle haren, was nog goed te voelen. Het was haar beet. Het bewijs dat ze niet meer normaal was. Geen mens.. maar een monster. Zo noemde ze haar tenminste. Nonchalant haalde ze haar schouders op en draaide haar hoofd negentig graden. Een koude bries streelde haar gezicht, ze voelde het. Ze had nog steeds gevoel..
Terug naar boven Ga naar beneden
Mide

avatar

Aantal berichten : 92
Registratiedatum : 19-11-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : Etikhove

Character profile
Leeftijd: Mens: 20 Vampier:150
Man/Vrouw: Vrouw
Weerwolf/(Half)Vampier: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: On my road.   di dec 07, 2010 8:04 pm

Met een klap vloog Mide tegen de dennenboom. Voor haar zag ze de glimmende tanden van een poema. Zijn tanden waren nogmaar 2 centimeter verwijderd van haar gezicht. Ze lachte lief naar het dier voor ze recht sprong en heb een stomp op z'n bek verkocht. De poema gromde luid en ging in verdedegingspose. Zuchten wachte Mide tot hij ging aanvallen. Hopelijk snel, want ze had dorst en was te lui om naar Amorghan te lopen. Toen sprong de poema, snel en behandig probeerde hij zijn nagels in haar huid te boren. Jammer voor hem gleden zijn nagels als strelingen over de huid van haar rug. Alleen de achterkant van haar bloes overleefde de klap niet. Nu was het haar beurt, met haar lange, gelakte nagels streek ze over zijn vacht. Enkele druppeltjes bloed liepen over zijn buik. Nu was er geen ontkomen meer aan, nu kon niemand haar nog stoppen. Met al haar macht beukte ze de poema tegen de grond. Nog voor hij kon rechtstaan hing Mide al over zijn nek. Haar tanden gleden als net geslepen messen door zijn vacht, door zijn huid. De poema gaf een ijselijke brul, voor zijn ziel zijn lichaam verlaate.

Op een rustig tempo wandelde Mide verder door het bos. Het was redelijk rustig, op een stel wasberen na was er geen leven. De dennen geur kroop in haar neus en ze walgde van de geur. De geur die ze als mens zo lief had. Nu in haar tweede leven had ze niets meer lief, hielt ze van niemand. Soms liet vers mensenbloed haar koud. Na enkele decenia is dit het symtoom dat ze echt een <<soulless monster>> was. Vroeger in haar jonge vampieren jaren was ze bloeddorstig en nors. Na enkele 10-tale jaren leerde ze zich beheersten. Nu kon ze zich consentreren om ontmoetingen met soort genoten. Helaas bleek het geen goed idee te zijn. Haar sarcasme, grove opmerkingen en haar mystrieusheid leken vaak de bron van gevechten. Gelukkig had ze er nognooit verloren. Tot vorig jaar kon ze het met niemand goed vinden. Tot ze Cynetria en Alex leerde kennen. Cy die haar lach kon tevoorschijn halen en Alex die de punt van de ijslaag over haar hart, had doen smelten. Maar toen moest ze er vandoor. Zonder iemand te verwittigen. Nu was ze hier in Gethin...
Plots rook Mide iets en haar dagdroom spatte als een zeepbel uiteen.
Vlug kroop ze in een boom en staarte naar de omgeving rond haar...
Terug naar boven Ga naar beneden
Jane

avatar

Aantal berichten : 8
Registratiedatum : 03-12-10

Character profile
Leeftijd: Mens |17| Vampier |70|
Man/Vrouw: Vrouw
Weerwolf/(Half)Vampier: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: On my road.   wo dec 08, 2010 8:52 pm

De dag dat ze veranderde in een vampier kon ze nog zo goed voor haar rode ogen halen. Geen wonder, het was dé dag geweest. Eigenlijk had ze morsdood moeten zijn, maar iets had haar gered. Jane´s zintuigen hadden zich enorm ontwikkeld tijdens haar transformatie. Alsof ze een roofdier was in een mensen lichaam, een verraderlijke slang. Het klopte allemaal, elke moord die ze pleegde maakte ze af met een vriendelijke glimlach. Onverwachts schoot de geur van bloed haar neus binnen. Jade´s rode haren waaide naar achteren toe, werden bespeeld door de wind. Het was niet enorm veel bij haar vandaan, maar de geur was te zwak om er moeite voor te doen. Waren hier dan andere vampiers? Of weerwolven? “Hmm,” Haar rode ogen vernauwde zich, de bomen torende hoog boven haar uit maar ze wist dat de perfecte verstop plek was voor een vampier. De hoogte. Met snelle passen begon ze te lopen, het geluid van knisperende bladeren was duidelijk hoorbaar. “Wie is daar!” haar stem stak als een mes door de stilte heen, maar bevatte en neutrale toon. Onbewust balde ze haar vuisten, en liet haar blik langs de boomstammen glijden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mide

avatar

Aantal berichten : 92
Registratiedatum : 19-11-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : Etikhove

Character profile
Leeftijd: Mens: 20 Vampier:150
Man/Vrouw: Vrouw
Weerwolf/(Half)Vampier: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: On my road.   do dec 09, 2010 1:08 pm

Mide wachte nogsteeds op de "andere", uit vervelling begon ze stukjes schors af de boom te pulken. Waarom liet die persoon zo op zich wachten? Kon die zich niet haasten? Ze verveelde zich tepletter en had iemand nodig om zich te entertainen. Toen hoorde ze geknisper van bladeren en het geluid van een boze vampier. Een grijns bleef op haar gezicht hangen, maar die wiste ze snel. Van uit de boom riep ze: "Ik ben boven mafketel! Kan je niet zien ofzo?!" Behandig sprong Mide uiit de boom voor de vampier. "Ik weet niet wie je bent, maar ik wil je zeggen dat dit bos geen speeltuintje is oké." Zei ze met het nodige sarcasme. "Voor het geval dat het je intreseerd, ik ben Mide." Nonchalant ging ze tegen de boom leunen en keek ze de "andere" aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jane

avatar

Aantal berichten : 8
Registratiedatum : 03-12-10

Character profile
Leeftijd: Mens |17| Vampier |70|
Man/Vrouw: Vrouw
Weerwolf/(Half)Vampier: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: On my road.   do dec 09, 2010 8:27 pm


Het duurde even voordat ze antwoord kreeg. Een felle stem klonk van boven haar en Jane richtte haar ogen naar de boomtoppen toe. Daar kwam een vampier behendig uitspringen, en belande vlak voor haar neus op de grond. Jane bleef in een beheerste houding staan en liet haar dreigende houding verzwakken. “Niet als jij verstoppertje speelt,” sprak ze sarcastisch uit, en ademde een keer goed in. De oudere vampier, die er ook in mensen jaren ouder uitzag, stelde haarzelf nonchalant voor als Mide. Jane knikte een keer en keek hoe Mide zonder enkele zorg tegen een boom ging aanleunen. “Mide dus. Ik heet Jane,” zei ze, en maakte aanstalte om haar hand uit te steken. Direct naar een schijnbeweging trok ze haar hand weer terug en onderzocht de vampier die de naam Mide met haar mee droeg. Straks had ze een gave, en het was nou niet echt aangenaam om een onbekend iemand je hele verleden af te laten spitten met één enkele aanraking. "Dus, dit is jou territorium?" zei ze, en volgde het voorbeeld door ook tegen een boom aan te hangen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mide

avatar

Aantal berichten : 92
Registratiedatum : 19-11-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : Etikhove

Character profile
Leeftijd: Mens: 20 Vampier:150
Man/Vrouw: Vrouw
Weerwolf/(Half)Vampier: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: On my road.   vr dec 10, 2010 2:57 pm

"Nou hallo Jane." zei Mide formeel. Ze bekeek de andere vampier nog eens goed. "Is je haar natuurlijk rood of heb je het geverft?" zei ze om wat vriendelijk te zeggen. Ze had nu geen zin om ruzie te maken. Mide moest hard lachen toen Jane haar vroeg of het haar territorium is. "Neuh, 't is van niemand, ik weet niet eens of er buiten Alex, jij en ik levende wenzens rond lopen." lachte ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Luke

avatar

Aantal berichten : 56
Registratiedatum : 12-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : Naast me buurman ='3

Character profile
Leeftijd: 17 al zo'n 85 jaar.
Man/Vrouw: Man
Weerwolf/(Half)Vampier: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: On my road.   zo dec 12, 2010 3:58 pm

Zijn helderblauwe ogen volgde het hert onder hem, al een tijdje had Luke het dier in fisier vanaf een boom hoog boven het hert. Zijn doel; snel een einde maken aan het hert. Luke maakte zich gereed voor de aanval, hij hurkte neer op de stam, prikte zijn nagels in het hout en sprong... Hij kwam neer naast het hert, dat een poging deed weg te rennen. Luke twijfelde niet en trok het hert met beide handen terug, ''Hier blijven jij'' Mompelde hij, zijn helder blauwe ogen groot van de dorst. Hij opende zijn mond, en zette vervolgens zijn hoektanden in de hals. Al snel verdween het leven uit het hert, leeggedronken en halfdood. Luke dronk totdat het hert leeg was, hij gooide het levenlose lichaam naast de boom. De meeste dorst verdween, zijn houding werdt minder agressief. Hij veegde met zijn mouw het bloed zijn lippen, en met zijn tong haalde hij het rode gloedje van zijn tanden. Vervolgens pakte hij zijn capichon en trok die over zijn donkerbruine haar haar, daarna stopte hij zijn handen diep in de zakken van zijn vest. En begon te lopen, de bomen hierzo groeide minder dicht op elkaar. Maar de zon kreeg net niet gezien ruimte er er doorheen te schijnen, tot Luke' grootte opluchting. De geur van dennenwortels, drong zijn neus binnen. En nog een andere vaag bekende geur, hij trok de capichon van zijn hoofd geconcentreerd luisterde hij aandachtig. Om zo de geur met de geluiden te mengen, hij hoorde stemmen. Zachtjes dus hier best ver vandaan, hij twijfelde niet té nieuwsgierig om door te lopen. Hij fliste in zijn vampier snelheid naar de geur en geluiden toe, die al snel twee schaduwen vormde. Toen hij dichterbij kwam, werdt de geur duidelijker hij had te maken met twee soortgenoten. Twee meisjes rond zijn leeftijd gokte hij, hij naderder het tweetal. ''Hallo'' Hij grijnsde vriendelijk naar beiden, ''Luke is de naam''. Hij stopte opnieuw zijn handen in zijn zakken, een windvlaag streek voorbij eens sterke geur van beide drong zijn neus binnen. Geschrokken keek hij naar de vampier met de zwarte haren, haar geur was bekend. Maar hoe... Hij slaakte een zucht en keek verward naar de vrouwlijke vampier. De geur was van zijn tweelingbroer dat was zeker, maar het was onmogelijk dat deze vampier hem kende. En als dat het geval was, wat moest zijn broer dan hier? Geduldig wachte hij op een reactie, wachtend om de dringende vraag.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ethereal.forum-motion.com // www.twilight.punt.nl
Mide

avatar

Aantal berichten : 92
Registratiedatum : 19-11-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : Etikhove

Character profile
Leeftijd: Mens: 20 Vampier:150
Man/Vrouw: Vrouw
Weerwolf/(Half)Vampier: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: On my road.   ma dec 13, 2010 6:58 pm

Ze wachte nogsteeds op een antwoord van Jane, toen er een jongen opdook. In eerste instantie dacht ze dat het Alex was, maar dat kon niet. Alex was knapper... Hij heette dus Luke. "Hoi Luke, ik..." haar adem stokte in haar keel. Ze hoorde een hart...Zijn hart, maar hij rook vampier, hij had bloed gedronken?! "Maak dat je weg komt..." siste ze. "Wij zoeken geen greaturen zoals jij." Een grom kwam uit haar keel. Dit was de eerste half-vamp dat ze ooit zag, ooit had gesproken. En ze wist niet hoe te reageren...
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: On my road.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
On my road.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Gethin :: Het Noorden van Gethin :: Het dennenbos-
Ga naar: