Gethin
Gethin


 
IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 De mens en al hun zooi [OPEN]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cynetria

avatar

Aantal berichten : 97
Registratiedatum : 08-12-10
Woonplaats : In Jeruzalem x]

Character profile
Leeftijd: Geboren in 1760 ziet er 18 uit
Man/Vrouw: Vrouw
Weerwolf/(Half)Vampier: Vampier

BerichtOnderwerp: De mens en al hun zooi [OPEN]   wo dec 22, 2010 5:12 pm

Men zegt dat als je sterft, je je leven aan je ziet langsvliegen. Blijkbaar geldde dat niet voor als je vampier werd. Cynetria baalde en richtte haar blik weer op het scherm. "O mops daar ben je!" Riep de man overdreven. "Nee, je bent dood!"De man gooide zich op de vrouwelijke hoofdrol. Er werd gehuild. Waarom waren alle films zo stom? Zelf horror was saai. Achter haar hoorde Cynetria een vrouw die huilde door de film. Alsjeblieft. Plots stond de vrouw van de film op. Ze was superfake wit geverfd wat Cynetria deed denken aan een clown. Ze had enorme slagtanden waardoor ze op een soort van mamoetclown leek. "Nee!" Riep de man. "Ik ben gebeten door de grote vampier." Zei de vrouw. Kon het nog stommer? "Ik dien hem nu!" Ze waggelde als een soort zombie naar de man. Cynetria keek naar de zak popcorn die ze niet had aangeraakt. Ze gooide het op de grond en keek verder. "nee Claire word jezelf!" Plotseling leek de vrouw duivels te lachen en vermoordde ze de man. Toen kwam er in grote letters : 'Pauze' Zou het nog stommer worden?
Terug naar boven Ga naar beneden
Taylor

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 22-12-10

Character profile
Leeftijd: 17 // 2 vampiermaanden.
Man/Vrouw: Vrouw
Weerwolf/(Half)Vampier: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: De mens en al hun zooi [OPEN]   wo dec 22, 2010 6:54 pm

Taylor kromp ineen toen een mens voorbij liep, het was dat ze net veel had gedronken. Anders had ze zichzelf niet kunnen beheersen, met haar nagels maakte ze de muur onder haar kapot. Het was donker geworden, Taylor' donkerrode ogen keken over het plein, mensen gingen naarbinnen klaar om te eten en naar bed te gaan. Enkel iets waar Taylor over zou kunnen dromen, zo'n twee maanden geleden is Taylor haar perfecte leventje kapot gemaakt, nu zoals ze nu is verdoemd om eeuwig rond te zwerven. Niet durvend terug te gaan naar haar familie. Taylor sprong lenig van het dak, toen geen kloppend hart meer hoorbaar was, de meeste mensen waren binnen. En áls er nog mensen opstraat waren, waren het meestal mensen die nog even snel wat moesten halen, want het was immers geen koopavond. En de meeste winkels waren nu gesloten, wat voor Taylor nog minder uitkwam. Meestal ging ze de winkels in s'avonds dan voelde ze zich minder eenzaam. Ze had geen vrienden, geen familie man of kinderen niks... Misschien kon ze in Gethin andere leren kennen, ze was immers de geur van andere vampiers gaan volgen, en dat kwam hier uit. Ligt vanuit iets binnen trok haar aandacht, ze streek met haar hand door haar blonde krullen. 'BIOSCOOP' stond er in koeienletters, ze twijfelde niet en liep zeker van zichzelf naarbinnen. De warmte deed haar goed. Er waren amper mensen, de mevrouw van de kaartjes was weg.. Taylor greep zodoende haar kans, ze stribbelde naarbinnen, de zaal naarbinnen. En jahoor, natuurlijk had ze weer een geweldige film uitgekozen over vampiers.. Net toen ze dat woord haar hersenen nadrukte, drong een geur haar neus binnen. De geur vormde een meisje, rond haar leeftijd, en een vampier. De eerste keer in haar nog jonge vampierleventje, kwam ze een, mede-vampier tegen. Twijfelend liep ze op haar af, ''Uh...hoi'' Taylor was altijd al een beetje verlegen geweest, maar ze kon er niet meer tegen om alleen rond te zwerven dus misschien was deze mede-vampier wel heel aardig, en wordt het wat. Ze slaakte een zucht, en keek het meisje met haar donkerrode ogen aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynetria

avatar

Aantal berichten : 97
Registratiedatum : 08-12-10
Woonplaats : In Jeruzalem x]

Character profile
Leeftijd: Geboren in 1760 ziet er 18 uit
Man/Vrouw: Vrouw
Weerwolf/(Half)Vampier: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: De mens en al hun zooi [OPEN]   wo dec 22, 2010 7:21 pm

Cynetria deed alsof ze gaapte en legde haar twee voeten op de stoelen voor haar. Vlak naast een man voor haar. Die sloeg chagerijnig haar voeten weg. Asociaal ding. Maar het kon leuk worden. De onaangeraakte popcorn kon nog voor lol zorgen. Ze gooide een popcorn tegen zijn achterhoofd. Die bleef in z'n haar plakken. Blijkbaar merkte hij het niet, ze gooide er nog een tegen zijn hoofd. Weer geen reactie. Cynetria nam een handvol popcorn en gooide die over zijn hoofd. De man draaide zich met vlammende ogen om. "Durf dat nog een keer te doen en..." De man was nog niet uitgesproken of Cynetria draaide amusant de hele bak over zijn hoofd. Dat was zo handig aan vanachteren te zitten. De man kwam stampvoetend op haar af, hipte over de stoelen tot bij haar. Met gebalde vuisten keek hij naar haar. "Luister meisje." Hij haalde uit naar haar met zijn vuist. Ongelofelijk snel voor een mens. Maar veel te traag voor een vampier ze stopte de vuist in volle vlucht. Cynetria's bleke hand kneep in zijn pols en haar vingers groeven in zijn vel. Ze kneep natuurlijk niet te hard. Zijn pols mocht niet gebroken zijn. De man versteende en ze glimlachte lief naar hem. "Wat zei je? Je ging me toch niet slaan." Ze keek hem met grote onschuldige ogen aan en stuurde hem een beeld. Van hoe ze zijn strot openscheurde met een vinger. De man schrok, "Oh, ik weet ook wat je dacht. En dat gaat gebeuren als je niet weggaat." Ze liet zijn hand los. De man rende struikelend de zaal uit en Cynetria draaide zich naar het scherm.

Ze pikte een vampiergeur op. Nog niet zo'n oude. Cynetria rechtte haar rug en zag haar meteen. Blijkbaar had die haar ook opgemerkt. "Hii." Zei ze droogjes terwijl ze niet van het scherm keek. "Ze zouden eens moeten weten hoe een vampier er echt uitziet." Ze wees met haar kin naar het scherm.
Terug naar boven Ga naar beneden
Taylor

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 22-12-10

Character profile
Leeftijd: 17 // 2 vampiermaanden.
Man/Vrouw: Vrouw
Weerwolf/(Half)Vampier: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: De mens en al hun zooi [OPEN]   do dec 23, 2010 2:29 pm

Taylor knipperde met haar ogen tegen het velle ligt van het scherm, door het ligt van het scherm kon Taylor de vampier beter zien ze had opvallende blauwe ogen. Konden vampieren blauwe ogen hebben, misschien als ze ouder waren. Haar haar was zwart, en ze had zoals alle vampiers een bleke huid. De vampier sprak, ''Haha, inderdaad'' Reageerde Taylor op de mededeling van de vampier ''Is het goed als ik naast je kom zitten?'' Haar blik viel even op de man die struikelend de zaal verliet, er tekende een lichte grijns op haar lichte kleurige lippen. ''Trouwens ik ben Taylor'' Ze lachte sarcastisch en knikte naar haar gezelschap, Taylor drukte de klapstoel naar beneden en nam plaats op de donkerrode stoel. De film was saai, maar ook grappig een onrealistisch beeld van Taylor en de vampier naast haar. Je zag zo dat het bloed in de film, ketchup was en dat maakte het nog hilaricher. Taylor probeerde zich in te houden, niet in lachen uit te barsten. Dat zou té chanant zijn, Taylor dumte haar voeten op de stoel voor hun. ''Lollige film'' Grinnikte ze, Taylor was blij iemand van haar eigen soort te ontmoeten. Dan hoefte ze niet bang te zijn, dat ze degene zou verscheuren en leeg zou drinken. Ze slaakte een zucht, de film was al bijna afgelopen. De vampierjagers hadden de vampiers gevonden, en brachten er nu zo'n beetje een eind aan. Waarom gingen vampiers in films altijd dood? En bestonden er echt vampiersjagers, Taylor moest er niet aan denken. En waarom werden vampiers altijd voor slecht uitgemaakt, omdat ze bloed dronken ja. Maar niet iedereen was er blij mee dat ie verdoemd was om eeuwig rond te lopen op de wereld, bloed drinkend omdat je het nodig hebt. Taylor slaakte een zucht, de film was afgelopen ze bleef nog even zitten wachtend op een reactie van de vampier naast haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynetria

avatar

Aantal berichten : 97
Registratiedatum : 08-12-10
Woonplaats : In Jeruzalem x]

Character profile
Leeftijd: Geboren in 1760 ziet er 18 uit
Man/Vrouw: Vrouw
Weerwolf/(Half)Vampier: Vampier

BerichtOnderwerp: Re: De mens en al hun zooi [OPEN]   do dec 23, 2010 3:23 pm

Cynetria keek naar het vampierenmeisje dat naast haar kwam zitten. Eigenlijk wist ze niet of ze als mens ouder was geweest toen ze gebeten was.
Of jonger... Maar hoe lang ze ook mens was geweest, ze bleek nog niet lang vampier te zijn. Dat viel op aan haar gedrag, haar uiterlijk maar soms kon je het zelfs ruiken. Jongere vampiers waren meestal aardiger dan oudere of juist meer op hun hoede.
Maar het meisje dat zich als Taylor had voorgesteld leek haar meer het eerste typje. Een vampier die blij was dat ze een soortgenoot vond. Cynetria was gebeten samen met haar zussen en broer. Zo was ze ook meteen in een clan gekomen. Dus veel last van eenzaamheid had ze niet. Ze had het altijd vreselijk gevonden een mens te doden of te veranderen in mensen. Maar daar was verandering in gekomen...
Daarvoor had iemand een stokje gestoken dat haar hele leven veranderde. Ze draaide haar gezicht lichtjes naar de vampier.
"Ik ben Cynetria." Stelde ze zichzelf voor, de film bleef steeds hetzelfde, er werden mensen gebeten en er werd bloed gedronken. Dan waren er weer aan het huilen en spoot er ketchup. Nou, dat moest eigenlijk bloed voorstellen. Toen kwamen er vampierjagers, hoe stom. Ze hadden knoflookkettingen en geweren met zilveren kogels.
Toen de vampiers aanvielen botste er een tegen een zilveren ring, de vampier slaakte een kreet en wreef over een verbrandde vlek. Ze kreunde en keek naar haar pols waar een zilveren band aan hing. Waarom was het alijd hetzelfde? En natuurlijk. De zon kwam op, de vampieren verbrandden in as en werden hoopjes. Wat stom! Toen stond er: The End.
Ze zuchtte, echt wel de stomste film ooit. En vampierjagers. Ze draaide met haar ogen. Was Shoila niet eens aangevallen door vampierjagers? Ze dacht even aan Lunaria, gelukkig was ze van die stinkwolven af. Nu nog alleen van de weerwolven uit de weg ruimen en dan was Gethin perfect. Maar aan wat zou ze zich dan eeuwen bezighouden? Ze keek naar Taylor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De mens en al hun zooi [OPEN]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De mens en al hun zooi [OPEN]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Vervuilende branden veroorzaakt door mens
» Giovanni Hakkenberg - mens en marinier
» Een open zenuw - De Keizer & Plomp

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Gethin :: Amorghan (Stad) :: Stadscentrum :: Bioscoop-
Ga naar: